Ska man köpa Ankr efter korrigering? Diagram pekar på en ökning snart

Efter att ha stigit nästan 100 % i början av november, korrigerade Ankr (ANKR/USD) med mer än 35 % och nådde slutligen den lägre trendlinjen, därför kan en vändning förväntas snart.

Ankr ser mycket hausse ut för de kommande veckorna på grund av det faktum att Ankr, efter ett stort rally, har hållit sig över trendlinjen under korrigeringen och snart kan nå en ny topp. Men ska du köpa Ankr nu eller vänta på ett lägre pris?

En närmare titt på årets listor

  • Efter ett stort genombrott av den symmetriska triangeln testade Ankr om trenden och fick avslag på stöd, vilket är en bra signal för handlare.

  • Efter nedgången i alla större valutor på onsdagen föll Ankr under trendlinjen, men de stora köpvolymerna bidrog till att återhämta priset över trendlinjen. Detta tyder på att Ankr kan starta ett rally igen, särskilt efter skalvet på onsdagen.

  • Ankr var i den överköpta zonen när den gick sönder och efter korrigeringen har den nu skapat utrymme på RSI för att köpas igen, vilket tyder på att rallyt kan bli enormt.

  • 50- och 200-dagars glidande medelvärden är också extremt nära en gyllene crossover som senast inträffade 2020, så under de kommande månaderna kan några enorma rörelser ses.

  • En lång ingång kan göras så länge som Ankr är över stödtrendlinjen och en gång uppåtgående ses en gång till.

  • Ett mål kan sättas till $0,14, följt av $0,164, och för investerare som vill behålla Ankr under en längre tid kan ett mål på $0,0181 sättas.

  • En stop-loss kan hållas på $0,104.

Slutsats

Ankr har bildat en mycket hög struktur och en fortsättning på rallyt kan ses mycket snart, och den här gången kan även Ankr nå nya toppar. Men handlare bör behålla en stop loss, även om Ankr har testat igen, finns det fortfarande en liten chans att det kommer att bryta stödet.

Inlägget Ska du köpa Ankr After Fix? Grafik pekar på en ökning dök snart upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.