Ska du köpa Solana nära $180-strecket?

Solana (SOL / USD) närmade sig $180-märket då det föll med mer än 2% på söndagen, Solana har vänt flera gånger från $180-märket och till och med startat ett rally från denna nivå. Men handlare är nu skeptiska till en vändning eftersom Solana tappar kraft och även bildar ett baisseartat mönster. Många investerare köper fortfarande nedgången i Solana på grund av dess utmärkta fundament, en av anledningarna till dess kraftiga uppgång från $180 till $260. Men Solana förlorade alla rallyvinster i slutet av oktober, kommer Solana att kunna behålla $180-strecket?

Vad grafiken pekar på

  • Solana har drastiskt korrigerat från den nya all-time high på $264 som den nådde tidigare denna månad. Efter att ha sjunkit till $190 efter rallyt, hoppade den till $235, men har nu sjunkit till $190.

  • Solana bildar ett Head and Shoulder-mönster, vilket är ett baissemönster och indikerar en kollaps under $235. Därför bör alla långa poster undvikas tills en tydlig omkastning observeras. Dessutom kan handlare också förvänta sig att Solana bryter det 50-dagars glidande medelvärdet innan de gör en lång ingång.

  • Solana har mycket starka fundament, så det kan finnas en chans att inte bryta under $190-nivån.

  • Målet med en ny all-time high kan sättas så snart en vändning observeras.

  • Handlare bör notera att om Solana faller från $190-nivån, bör alla långa poster undvikas tills $150-märket nås.

  • En stop-loss kan ställas in under zonen.

Inlägget Ska du köpa Solana nära $180-strecket? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.