Kommer Bitcoin att falla under supportnivån på $45 000?

Kryptovalutamarknaden har inte en bra månad och tillgångspriserna fortsätter att falla.

Kryptovalutamarknaden har underpresterat sedan toppen för en månad sedan. Det totala värdet på kryptovalutamarknaden nådde 3 biljoner dollar för en månad sedan, när Bitcoin och Ether nådde nya toppar.

Men Bitcoin och marknaden i allmänhet har underpresterat sedan dess. Bitcoin-priset har sjunkit mer än 30 % från rekordet genom tiderna på $69 044 och kämpar för närvarande under $50 000-nivån.

Förlusterna berodde på olika katalysatorer de senaste veckorna. Framväxten av Omicron Coronavirus-varianten har påverkat globala finansmarknader, inklusive Bitcoin. Evergrande är den senaste på finansmarknaden, och Bitcoin har också drabbats.

Hittills kämpar Bitcoin mot $47 000, en minskning med mer än 10% förra veckan. Förlusterna var enorma, och flera andra kryptovalutor registrerade också liknande förluster.

Experter och marknadsanalytiker tror dock att priset på Bitcoin kommer att förbli över $40 000 nivån på kort sikt. Däremot kan kryptovalutan tvingas försvara motståndsnivån på $45k om det nuvarande marknadsläget består.

Huvudsakliga nyckelindikatorer

4-timmars BTC/USD-diagrammet är baisseartat, liknande andra kryptovalutor på marknaden. MACD-linjen är i den baisseartade zonen, medan RSI på 44 visar att Bitcoin snart kommer in i den översålda regionen.

Om det nuvarande marknadsläget bibehålls kan Bitcoin tvingas försvara den första stora stödnivån på $46 245 under de närmaste timmarna. I fallet med en långvarig baisseartad prestation kan Bitcoin sjunka under den psykologiska $45k-nivån för första gången sedan oktober. Den näst högsta motståndsnivån är på $43 266.

Å andra sidan kan Bitcoin vända saker och ting och återhämta sig mot motståndsnivån på $51 000 under helgen. Om rallyt håller i sig kan Bitcoin nå $54 000 under de kommande dagarna.

Inlägget Kommer Bitcoin att falla under $45 000 supportnivån? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.