Ska du köpa XRP eftersom diagrammen pekar på en topp snart?

Ripple (XRP/USD) handlades 1 % lägre på fredagen efter att ha stigit så mycket som 7 % på torsdagen. Många handlare vill gå in i Ripple i hopp om ett rally snart, vilket indikeras av flytten på torsdag. Ripple är nere med mer än 40 % från sin högsta nivå på 1,34 $ som den nådde i november, så det här ser ut som en attraktiv tid att köpa Ripple.

Ripple har några utmärkta grunder som kan hjälpa till att stödja priset på lång sikt, så denna nedgång kan vara ett utmärkt tillfälle att köpa Ripple. Ripple har stigit mer än 5% den här veckan, vilket signalerar en prisvändning. Men ska du köpa Ripple nu?

Här är vad grafiken föreslår-

  • Ripple har rört sig i en sidledes trend sedan augusti och har konsoliderats sedan dessutom ett falskt utbrott sågs tidigare i veckan då priset sjönk under $0,83. Därför, om Ripple kan komma in i zonen, kan en optimistisk uppfattning bekräftas.

  • Det verkar som att Ripple bildar ett omvänt huvud- och axelmönster, detta kan vara ett bra haussemönster och långa poster kan göras vid pristestet på $0,88. Dyningen kan börja röra sig mot övre motstånd vid $1,34 om ett omvänt huvud och axel ses.

  • RSI är också på supportnivån och är extremt nära den översålda zonen, så köpare kan ses återvända snart, vilket snart kan starta ett rally.

  • Långa poster bör endast göras över $0,88-zonen eftersom en upptrend endast kan bekräftas när Ripple är i zonen, därför måste alla långa poster ogiltigförklaras under zonen.

  • Investerare kan sätta ett mål på $1,2 följt av $1,34. Men handlare bör behålla en stop loss under $0,88 supportzonen.

Inlägget Ska du köpa XRP då diagrammen pekar mot en topp snart? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.