Symbiosis Finance ansluter sig till Avalanche-nätverket

Symbios Finance ansluter sig till Avalanche-nätverket

Symbiosis Finances uppdrag är ganska enkelt: att öka likviditeten i vilken kedja som helst i vilken den finns. Tanken är att protokollet bidrar till nätverket genom att aggregera börslikviditet på ett decentraliserat sätt, i vilken blockkedja som helst som är kompatibel med EVM. Således är det möjligt att överföra likviditet i vilken kedja som helst, utan att orsaka någon glidning.

Medan Symbiosis Finance-protokollet körs är tre viktiga aspekter av alla blockchain-nätverk optimerade: säkerhet, incitament och decentralisering. Det finns alltså förslaget om ett icke-frihetsberövande system, för att dra fördel av dess fulla potential och framför allt dess flerpartisystem.

Som ett sätt att uppmuntra deltagande har noderna som vägleder samhället tokens så att de kan bearbeta utbyten. Därmed sker decentralisering. På så sätt kan vem som helst bli en relä, skydda och positivt påverka framtiden för blockchain-metaversen.

Som ett nyttovärde erbjuder Symbiosis Finance de bästa tillgängliga priserna över flera nätverk, och har därmed konsekvent övervakning av växelkurser. Antalet kryptografiska par under din undersökning uppgår alltså till tusentals.

Utan att vara knutet till ett visst nätverk bidrar protokollet också till att upptäcka effektivare vägar för användarens ekonomiska rörelser. Därför är dess gränssnitt mycket mer okomplicerat och intuitivt. Det är inte heller nödvändigt att ha någon kunskap om en specifik programvara för att integrera den, och inte heller att säkerhetskopiera dina filer för att ha en ny plånbok på din server.

En annan viktig punkt i protokollet är att det inte är nödvändigt att behålla flera olika tillgångar bara för att betala gasavgifterna. Gaslösa transaktioner över kedjan löser snabbt detta ekonomiska problem.

Integrationen av Symbios Finance med Avalanche symboliserar en pakt med hastighet och ekologiska principer

Tillkännagivandet att Avalanche kommer att integrera denna typ av protokoll är ett stort steg framåt för det snabbaste och grönaste blockchain-nätverket som finns hittills. Avalanche kan redan utföra sina funktioner på kortast möjliga tid på marknaden och är helt öppen och programmerbar. Således har vi helt obegränsade möjligheter när det gäller utveckling av Solidity-kompatibla appar, implementera blockchain på ett sådant sätt att alla appbehov täcks.

Dess anpassningspotential är storlek, att det är möjligt att bygga en virtuell maskin och fortfarande definiera alla konturer av hur ett blockchain-nätverk fungerar. Således är det möjligt att skala den till miljontals validerare, även om de använder minimal hårdvarukapacitet.

Samtidigt bidrar dess användare till att skydda plattformen genom att satsa sina inhemska kryptovalutor eller till och med blockera, vilket skapar säkerhetsgarantier som redan överstiger 50%.

En annan punkt som lyfter fram nätverket är kostnaden för att implementera smarta kontrakt. För närvarande är de bara en tiondel av vad Ethereum tar betalt för samma funktion. Dessutom är EVM redan fullt fungerande på Avalanches blockchain, som redan rankas som en av de främsta och mest lovande på marknaden.

Friskrivningsklausul: Den här artikeln är endast avsedd för informationssyfte, den utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera. CriptoFácil ansvarar inte för innehåll, produkter eller tjänster som nämns i denna artikel.

Läs också: CoinEx tillkännager DeFi-system med bra avkastning

Läs också: Hemligt nätverk en webbdatasekretessplattform3

Läs också: LGBT Finance: symbolen för den fjärde största ekonomin i världen