Cadalabs lanserar den första metaversen i Cardano med virtuella landområden och tokens tillgängliga för försäljning

Cadalabs lanserar den första metaversen i Cardano med virtuella landområden och tokens tillgängliga för försäljning

Cadalabs-protokollet har gjort vågor i kryptovalutagemenskapen sedan starten i Cardano-nätverket. Cadalabs protokoll har ett team av högt specialiserade och kvalificerade utvecklare som alltid är intresserade av tillväxten av Cadalabs ekosystem.

Cadalabs är stolta över allmänheten för att ha framgångsrikt lanserat Cada Infinity, Cardanos första blockkedja Metaverse. Denna stora milstolpe uppnåddes av Cadalabs team av utvecklare. Varje Infinity Metaverse kommer att stödja spelsystemet Cadalabs, Cadalabs virtuella land, fastigheter och så vidare.

Cadalabs Metaverse kommer att stödja följande:

1. INTEROPERABILITET – gör det möjligt för vem som helst att bygga smarta kontrakt och distribuera dem över vår metaverse-kedja. Smarta kontrakt kommer att stödjas genom stödet för Solidity såväl som allt som kompileras till EVM-bytecode.

2. SKALBARHET – Cadalabs Metaverse-systemet kommer att använda Substrate modulära ramverk för större skalbarhet, långsiktig expansion och stöd för att koppla decentraliserade applikationer, tjänster och tillåta andra oberoende blockkedjor att ansluta, utbyta information och transaktioner till en lägre kostnad.

3. VIRTUELLT LIV – Cadalabs Metaverse kommer också att införliva andra aspekter av livet på nätet som shopping, köp av virtuell mark, videospel och sociala medier.

Om Cadalabs

CADALABS är en gemenskapsdriven NFT DeFi-plattform som bygger en NFT Minting Dapp på Cardano Network för att låta digitala konstsamlare skapa sina konstverk som NFTs och koppla dem till säljare för att handla sömlöst i framtiden. CADALAB-teamet har utvecklat sitt verktygstoken som heter $CALA-token, som gör det möjligt för samhället att delta i styrningsfrågor. Dessutom, genom att hålla CALA-token, kan användare moderera kreatörer, rösta på förslag, satsa sina tokens för att vinna och kurera utvald konst. CADALAB-protokollet syftar till att ytterligare ge sig in i den icke-fungibla tokenindustrin och, i processen, hjälpa skapare av digitalt innehåll, konstnärer och konstsamlare att hitta sig själva på en digital plattform.

Cadalabs första virtuella markbyggare investerar i digital mark i virtuella världar för att visa upp sitt arbete och bygga dedikerade gemenskaper runt dem.

Cadalabs har också avsatt 2 000 tomter till försäljning. Cadalabs innovativa metavers innebär att förutom att kunna bygga och landskap din mark i virtuell verklighet, så ger din mark dig även andra verktyg, inklusive förvaltningsrättigheter och möjligheten att marknadsföra din mark. Vidare kommer markägare att belönas med en andel av ALLA intäkter som genereras på Cadalabs Marketplace. Detta är en del av Cadalabs "play to win"-initiativ, som erbjuder markägare en interaktiv roll i ekosystemet.

Cadalabs har tilldelat 2 000 tomter virtuell mark som kommer att säljas till första köpare för 300 ADA för varje lott.

Alla Cadalabs virtuella markägare kommer att kunna göra anspråk på, prägla sina föremål och få sina NFTs i sina plånböcker. Cadalabs Virtual kommer också med många andra bonusobjekt som ska användas inom metaversen.

KÖP CADALABS VIRTUELLA LANDES

Försäljningen av den tredje fasen av CALA Token pågår fortfarande för intresserade investerare att delta i Token Pre-Sale.

KÖP CALA TOKENS

För mer information tillgång:

Twitter: https://twitter.com/Cadalabprotocol
Telegram: https://t.me/cadalabscommunity
Medium: https://cadalabs.medium.com

Friskrivningsklausul: Den här artikeln är endast avsedd för informationssyfte, den utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera. CriptoFácil ansvarar inte för innehåll, produkter eller tjänster som nämns i denna artikel.

Läs också: CoinEx 4th Anniversary Panoramic Review: Its Past, Present and Future

Läs också: Starta krypto: Det största evenemanget i nordnordost om kryptoekonomi är en framgång i Salvador

Läs också: Dynasty Global Investments röstade fram en av Schweiz topp 10 startups 2021 av StartupCity magazine