Ska du handla på Rays höst på lördag?

Efter att Bitcoin (BTC / USD) sjönk mer än $10 000 på lördagen, sjönk priset på många valutor med mer än 20%. Det var en av de största dagförsäljningarna genom tiderna, och många investerare likviderades från sina långa positioner, men kraschen gav en möjlighet för investerare som missade den tidigare höga. Raydium (RAY / USD) föll med mer än 25% och närmade sig en avgörande stödnivå för Ray.

$9,1-märket är en mycket viktig efterfrågezon för Ray eftersom den har vänt från samma nivå flera gånger under de senaste månaderna, detta är också en bra zon att köpa eftersom köpare verkar återgå till denna nivå. Ray hade stigit mer än 27 % före fallet, vilket kan vara en indikation på att ett utbrott är på väg att inträffa.

  • Ray bildade en nedåtgående triangel och försökte bryta den flera gånger under de senaste månaderna, men försvagade motståndets trendlinje efter att ha testat den flera gånger.

  • Stödet för $9,1 visade sig vara extremt starkt eftersom Ray inte bröt under det ens efter att ha testat det flera gånger.

  • Ray studsade också tillbaka på lördagen när han klättrade tillbaka in i zonen efter att ha sjunkit till $8. Detta pekar på ett falskt utbrott och är en stark indikator på att ett utbrott kan ses inom en snar framtid, så Ray är hausse under de kommande veckorna.

  • RSI är också på $35 supportnivå, detta är den nivå som köpare har återvänt från, så köpare kan ses återvända snart.

  • Handlare bör vara försiktiga eftersom Ray fortfarande kan bryta sig från zonen, så alla långa poster bör endast göras när en tydlig reversering observeras.

  • Ray kan snart gå av och ett mål på $11,4 kan sättas, följt av ett mål på $13,5.

Inlägget Ska du handla på Rays höst på lördag? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.