Ska du handla på Polkadot-kraschen på onsdag?

Efter att Bitcoin (BTC / USD) sjönk från $66 000 till $58 000 på bara tre dagar, sjönk Polkadot (DOT / USD) också mer än 20%. Dock visar Dot nu tecken på vändning på onsdag och detta kan vara en bra baissemöjlighet för investerare. Dot är nu på en avgörande supportnivå, och om en vändning ses vid $40-strecket kan investerare ge stora resultat genom att komma in på marknaden så snart som möjligt. Tjurar gör sakta en comeback då många valutor återhämtade sig från sina låga nivåer under onsdagen. Investerarnas förtroende sågs också stiga då marknaderna långsamt återhämtade sig från förlusterna i onsdags.

En närmare titt på grafiken:

  • Dot nådde en ny topp på $55 tidigare denna månad, men den har nu fixats till källan till den tidigare höga och en vändning kan snart ses.

  • Dot fick stöd vid $40 och bildade också en hausseartad hammare, vilket tyder på att ett rally kan ses inom en snar framtid.

  • Om Dot kan vända härifrån kan en ny all-time high också nås snart, men handlare bör vara försiktiga med $46 budzonen.

  • Dot bröt också det 50-dagars glidande medelvärdet, vilket tyder på att korrigeringen kan sluta när den korrigerades till 0,618-nivån och en uppåtgående rörelse bör ses inom en snar framtid.

  • RSI nådde också en stödnivå på onsdagen och vände flera gånger tidigare utöver samma nivåer.

  • Investerare kan leta efter poster över $41,5-nivåerna och mål kan sättas till $46, $54 och till och med en ny all-time high.

Inlägget Ska du handla på Polkadot-kraschen på onsdag? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *