Kommer vi att se en Polkadot-vändning när den närmar sig ett stort stöd?

Polkadot (DOT/USD) har fallit mer än 50 % från de toppar som det nådde i november, och har nu träffat en mycket avgörande priszon, som kan vara den potentiella reverseringszonen. Dot har korrigerat sedan den nådde en ny all-time high i november och har fallit över $30. Investerare förväntar sig en vändning på grund av den stora korrigeringen i Dot.

Många handlare ifrågasätter nu om Dot kommer att kunna hålla sig över sin stödjande trendlinje. Stöd över trendlinjen kommer att vara extremt viktigt eftersom Dot kan falla ytterligare 50 % om den inte kan hålla sig över trendlinjen. Men om en vändning observeras kan ett stort rally ses inom en snar framtid, men handlare är osäkra på om en vändning kommer att observeras. Så ska du köpa i Dot Fall?

Här är vad grafiken pekar på:

  • Dot bildade en kil och föll från motståndstrendlinjen till stödtrendlinjen på en månad, vilket var en minskning med 50 %.

  • Dot är nu vid den stödjande trendlinjen och visar tecken på avmattning, vilket tyder på att en vändning kan ses inom en snar framtid. Det verkar alltså som att en vändning kommer att ses från den nedåtgående trendlinjen och att Dot kan initiera ett rally mot upptrendlinjen.

  • Handlare bör vara försiktiga eftersom Dot fortfarande gör baisseartade ljus, som ljuset i måndags, där Dot sjönk mer än 12%. Dessutom kan inga tecken på styrka ses, så handlare bör bara göra en lång post när en tydlig reversering ses eller när spiken överstiger $30.

  • Investerare kan sätta ett mål på 38, följt av $45 och så småningom en ny all-time high.

  • En stop-loss kan hållas på $22.

Inlägget Kommer vi att se en Polkadot-omvändning när det närmar sig stort stöd? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.