Det är därför Algorand återhämtar sig trots en björnmarknad

Den bredare kryptovalutamarknaden har underpresterat under de senaste veckorna. Algorand återhämtar sig dock trots björnmarknaden.

Kryptovalutamarknaden har trendat ned de senaste veckorna. Priserna på de flesta kryptovalutor har fallit med mer än 5% under de senaste 24 timmarna. Den senaste nedåtgående trenden såg att Bitcoin sjönk under $50k-nivån för första gången sedan augusti.

Algorand presterar dock utmärkt trots björnmarknaden. Hittills har ALGO stigit nästan 4% under de senaste 24 timmarna och är för närvarande en av de 20 främsta kryptovalutorna efter marknadsvärde.

Rallyt kan tillskrivas två stora nyheter relaterade till Algorand de senaste dagarna. Den tidigare Citi-chefen Matt Zhang lanserade Hivemind Capital Partners förra veckan, och kryptovalutafonden har samarbetat med Algorand. Algorand kommer att tillhandahålla tekniken och infrastrukturen för nätverkets ekosystem.

Borderless Capital, ett Algorand riskkapitalbolag baserat i Miami, lanserade också sin "Borderless ALGO Fund II" på 500 miljoner dollar för en vecka sedan. Lanseringen av de två Algorand-relaterade fonderna förra veckan såg att ALGO-valutan överträffade trots den dåliga utvecklingen på marknaden totalt sett.

Huvudsakliga nyckelindikatorer

4-timmars ALGO/USD-diagrammet är ett av de mest optimistiska på kryptovalutamarknaden för tillfället. NÅGOT handlas till $1,7 per valuta, en ökning med över 3% under de senaste 24 timmarna. RSI är över 50, vilket indikerar att valutan är på väg in i översålt territorium.

Dessutom är MACD-linjen strax ovanför den neutrala zonen, vilket indikerar hausseartad prestanda för kryptovalutan. Om ALG fortsätter med sitt nuvarande momentum kan det rally förbi motståndsnivån på $1,9 under de närmaste timmarna.

I fallet med ett utdraget rally, kan NÅGOT övervinna den näst högsta motståndsnivån på $2,2 under de närmaste timmarna. Den psykologiska nivån på $2,5 borde dock begränsa kortsiktiga hausseartade rörelser.

Inlägget Det är därför Algorand är på bättringsvägen, trots en björnmarknad, dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.