Var kan man köpa PRSP, Perpetual Protocol

decentraliserad utbytestoken

Det nuvarande priset på Perpetual Protocol (PERP) är 9,71 USD med en 24-timmars handelsvolym på 22,5 miljoner USD. Perpetual Protocol har sjunkit med 10,69 % under de senaste 24 timmarna. Han kan dock bryta topp 100 om han börjar vända sina förluster. Tror du att detta kommer att hända? Se var du kan köpa PERP till ett bra pris.

Bästa ställena att köpa PERP vnow

Eftersom PERP är en sådan ny tillgång har den ännu inte noterats på större börser. Du kan fortfarande köpa PERP med en DEX (decentraliserad börs), vilket bara betyder att det finns några extra steg. För att köpa PERP nu, följ dessa steg:

1. Köp ETH från en reglerad börs eller mäklare som eToro ›

Vi föreslår eToro eftersom det är en av världens ledande handelsplattformar för flera tillgångar, en allt-i-ett-börs och portfölj med några av de lägsta avgifterna i branschen. Det är också enkelt för nybörjare och har fler betalningsmetoder tillgängliga för användare än någon annan tillgänglig tjänst.

2. Ladda upp din ETH till en kompatibel plånbok som Trust Wallet eller MetaMask

Du måste skapa din plånbok, få din adress och skicka dina mynt dit.

3. Anslut din plånbok till Uniswap DEX

Gå till Uniswap och 'anslut' din plånbok till den.

4. Nu kan du byta ut din ETH mot PERP.

Nu när du är inloggad kommer du att kunna växla hundratals valutor, inklusive PERP.

Vad är PERP?

The Perpetual Protocol är en decentraliserad börs (DEX) för Ethereum- och xDai-operationer. Handlare kan handla lång eller kort med upp till 10X hävstång på ett växande antal tillgångar som BTC, ETH, DOT, SNX, YFI och andra. Handel är icke-depå vilket innebär att handlare alltid behåller ägandet av sina tillgångar och nätverket. Perpetual Protocol använder en virtuell automatiserad marknadsgarant (vAMM), som ger nätverkslikviditet med förutsägbara priser definierade av konstanta produktkurvor. Dessutom utformade Perpetual Protocol sina vAMMs för att vara marknadsneutrala och helt garanterade. Dess uttalade uppdrag är att skapa den bästa, mest tillgängliga och säkraste decentraliserade derivathandelsplattformen i världen.

Ska jag köpa PERP idag?

PRSP kan vara en lovande tillgång. Ta dock alla investeringsråd med försiktighet.

PRSP-prisprognos

DigitalCoin är optimistisk om PERP. De förutspår att priset på denna kryptovaluta kommer att öka under de kommande 5 åren och nå 40,65 $ 2026. Det kommer att stiga till 18,83 $ nästa år och fortsätta sin tillväxt under 2023-2024.

PRSP på sociala medier

https://mobile.twitter.com/iamchrisani/status/1442420356363530245

Inlägget Where to buy PERP, the Perpetual Protocol decentralized exchange token dök först upp på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.