Ny säljrunda sänker priserna. Bitcoin, Ethereum, Solana och andra kryptovalutor faller

Ny säljrunda sänker priserna. Bitcoin, Ethereum, Solana och andra kryptovalutor faller

Kryptovalutamarknaden drabbades av ytterligare en försäljningsrunda i fredags (10). Under de tidiga timmarna av dygnet var valutor som Bitcoin, Ethereum och Solana låga. Bland de 10 bästa var det bara Binance-mynt som följde med en liten ökning på 0,02 % i pris.

Bitcoin kraschade ännu en gång. Fallet ackumulerat av BTC på 24 timmar är 1,23%, vilket lämnar priset på cirka 48 000 USD. Sedan i fredags har Bitcoin redan sjunkit med cirka 14%. Den ackumulerade minskningen under de senaste 30 dagarna når mer än 26 % totalt.

Ethereum , den näst största kryptovalutan, har också sjunkit ytterligare 3,65 % under de senaste 24 timmarna och nådde ett pris på 4 152 USD. Till skillnad från Bitcoin har valutan endast ackumulerats med 10 % i nedgång den senaste veckan och 12 % på 30 dagar.

Enligt CoinMarketCap föll också valutor som Solana, Cardano, XRP, Polkadot, Terra och Avalanche mellan 2% och 5%. I fredagens rea var inte ens spelpolletterna oskadda. Bland vissa DeFi-valutor nådde minskningen 18%.

Det globala börsvärdet för kryptovalutor sjönk med cirka 4% till 2,27 biljoner dollar. Den totala marknadsvolymen ökade dock med mer än 2% till 104,65 miljarder dollar.

Med marknadsnedgången sticker investeringsmöjligheten i altcoins ut

Även med upp- och nedgångarna på kryptovalutamarknaden denna vecka ser vissa analytiker möjligheter med avkastning på mer än 100%. För att rädda nya investerares förtroende kan det vara ett bra alternativ att ha andelar i altcoins.

Vissa altcoins presenterar ett gynnsamt scenario för ett stort rally under de kommande dagarna, vilket kan fördubbla det egna kapitalet för många innehavare. Är de:

Circus of Value (COVAL)

Även om det är okänt, har Circus of Value redan stigit 671 % den senaste veckan. Med en genomsnittlig daglig avkastning på 90 % fortsätter valutan att stiga. Det nuvarande priset på COVAL är 0,21 USD.

Circus of Value (COVAL)

Celcius Network (CEL)

CEL har stigit 8% under de senaste 24 timmarna till $3,86. Det lyckades motverka den allmänna marknadstrenden eftersom en del av Celsius Networks medel gick förlorade i BadgerDAO-hacket förra veckan.

Rede Celcius (CEL)

Denna förlust resulterade i ett stort fall för CEL, som nu börjar kompensera. Det är fortfarande 3 % under förra veckan och 14 % under förra månaden.

CEL-indikatorer tyder på att det har skett ett utbrott jämfört med dess senaste prissättningsaktivitet. Dess RSI är nu strax under 70. Dess 30-dagarsgenomsnitt har precis producerat ett "gyllene kors" med sitt 200-dagarsgenomsnitt, vilket tyder på att det kan fortsätta att återhämta sig kraftigt från sin senaste nedgång.

Avalanche (AVAX)

AVAX steg 1% den senaste timmen till 86,91 $. Det är dock en minskning med 3 % under de senaste 24 timmarna och 20 % under den senaste veckan.

Den har också minskat med 27 % under de senaste två veckorna, med AVAX ned 39 % jämfört med rekordet på $144,96 som sattes den 21 november.

Avalanche (AVAX)

AVAX är en annan valuta med indikatorer som tyder på att den kan vara nära en rekyl. Dess RSI är nu strax under 50, efter att ha stigit från 40 tidigare i morse. Dess 30-dagars genomsnitt har också slutat sjunka. Återigen kan detta vara ett tecken på att du är nära att återhämta dig.

Läs också: MicroStrategy förvärvar över 455 miljoner R$ i köp av 1 400 Bitcoins

Läs också: Ledger tillkännager kryptokort och starka partnerskap med FTX, Coinbase och Rarible

Läs också: Ross Ulbrichts NFT säljs för 1 500 ETH