Kan Mana vända från Crucial $3.1 Zone?

Decentraland Mana (MANA / USD) föll med mer än 20% på lördagen efter att en stor marknadsförsäljning observerats. Mana fångade många investerares uppmärksamhet på grund av dess senaste rally, många investerare som hade missat rallyt letade efter möjligheter att komma in i Mana. Efter att en bit mark i Mana sålts för nästan 1 miljon dollar började många inse potentialen i Metaverse-valutan. Mana har sett en stark efterfrågan nyligen, eftersom över 100 miljoner dollar såldes på metaverse mark förra veckan.

Mana är nere med mer än 40% från förra månadens toppar, och investerare funderar nu på att köpa Mana i hopp om en ny topp snart. Mana handlar nu i en avgörande zon som kan vara en hit eller break-zon. Du måste köpa dykning i Mana.

  • Mana har fallit dramatiskt de senaste dagarna och ligger nu 40 % under sin rekordnivå.

  • Nedgången kan vara en prisnedgång efter den senaste uppgången i priset på Mana, så det kan vara en bra tid för investerare att köpa Mana.

  • Mana har en stark supportnivå på $3,09 som gick sönder från och med idag, men köpare tog tillfället i akt att köpa Mana till det rabatterade priset och pressade priset tillbaka till stöd.

  • Mana verkar också få stöd från 50-dagars glidande medelvärde, vilket kan vara en indikation på hausseartadhet.

  • Handlare bör vara försiktiga och gå in endast när en tydlig vändning ses, eftersom Mana fortfarande kan bryta sig från stödnivån.

  • Om en vändning observeras kan Mana nå några enorma mål som $4,3, $5,3 och till och med en ny all-time high under de kommande månaderna. Men handlare bör sätta en stop loss under zonen.

Inlägget Kan Mana vända från Crucial $3.1 Zone? dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.