Var kan man köpa NEO när token förbereder sig för ett rally

NEO -token har sett mycket ackumulerad volym nära $ 45 -regionen och valutan kan vara på väg högre snart.

NEO -token handlas för närvarande till 45,35 dollar och valutan kan stiga ytterligare om valar ackumulerar stora volymer av token. Neo -token har potential att stiga ytterligare om tjurar kan pressa priserna i framtiden. Valutan kan mycket väl klättra in i $ 50 -regionen och därefter om volymerna fortsätter att öka på kort sikt.

Hur och var kan man köpa Neo i Brasilien och på andra ställen

För att köpa Neo -tokens måste du registrera ett konto på en kryptovaluta mäklare/utbytesplattform. Hela processen är enkel och allt du behöver göra är att ange ett användarnamn, lösenord och e -postadress. Webbplatsen kommer att be dig att verifiera kontot som en del av Know Your Customer (KYC) reglerna. Du kan skicka kopior av ditt pass och elräkningen för att bevisa din identitet respektive adress.

Undvik handel på decentraliserade börser, eftersom de är oreglerade. För din bekvämlighet har vi valt två av de bästa plattformarna där du kan handla säkert.

eTorus

eToro stöder kryptovalutahandel i över 180 länder runt om i världen utöver 48 amerikanska stater. Plattformen erbjuder några av de lägsta växelkurserna och provisioner i branschen.

Köp NEO med eToro nu

pepparsten

Pepperstone grundades 2010 i Melbourne, Australien av ett team av erfarna proffs med ett gemensamt engagemang för att förbättra världen av onlineföretag. De var frustrerade över sena avrättningar, dyra priser och dålig kundsupport, och de ville ge handlare över hela världen överlägsen teknik, låga kostnadsspridningar och ett genuint engagemang för att hjälpa dem att dominera handeln. Dess uppdrag är att skapa en teknik som möjliggör handelsvärld där ambitiösa handlare kan ta sig an utmaningen och möjligheterna på globala marknader.

Köp NEO med Pepperstone nu

Vad är Neo?

Neo är ett komplett blockchain -nätverk som stöder dApps. Huvudposten för Neo blockchain kallas NEO och genererar en andra token som kallas GAS. Neo -nätverket kallas populärt Kinas Ethereum.

Ska jag köpa NEO idag?

Neo -token verkar vara på väg mot ett rally snart på grund av höga volymer. Tidiga anhängare av NEO -token kan belönas rejält i framtiden om valutan fortsätter att stiga.

Det första målet för NEO -token förblir $ 50 -nivån och valutan kan stiga till $ 55 -nivån och nya toppar om valarna lyckas etablera kontroll.

Denna artikel är endast för informationsändamål – inget av innehållet ska tolkas som finansiell eller investeringsrådgivning.

Inlägget Var kan man köpa NEO när token förbereder sig för ett rally visades först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.