CoinTiger-användare kan nu handla BXMI-token och delta i Pool Staking Service

CoinTiger-användare kan nu handla BXMI-token och delta i Pool Staking Service

BXMI/USDT-paret är nu tillgängligt för handel på CoinTiger.

BXMI är ett verktygstoken som skapades av Singapores BitXmi-börs i augusti 2020. Crypto driver utbytesprotokollen och tillåter bekväma transaktioner, tillsammans med rabatterade handelsavgifter när de används på BitXmi. Det erbjuder ett brett utbud av fördelar för handlare och investerare, särskilt de som vill äga en del av valutaintäkterna. Till exempel kan du betala en provision för att ta ut pengar och handla transaktioner med BXMI-tokens .

CoinTigers notering är ett steg mot att göra BXMI-token lättillgänglig för kryptoinvesterare över hela världen. Användare kommer nu att kunna njuta av transaktioner på CoinTiger samtidigt som de får en bra avkastning på investeringen för sina tokens. Både nykomlingar och erfarna spelare inom kryptoområdet kan dra nytta av denna nya notering. Dessutom är CoinTiger Pool-produkten nu också tillgänglig för BXMI i ett först till kvarn-först till kvarn-försäljningsformat. Belöningar ges automatiskt vid utgångsdatum.

För varje ytterligare Airdrop kommer en bonus på 5 USDT att ges till användare, med totalt 1000 USDT. Ytterligare belöningar kommer att delas ut vid produktköp!

Om BITMXI

BITXMI är en utbytesplattform för kryptovaluta som förenklar handel med Bitcoin och altcoin för användare. Dess verksamhet är baserad på DeFi, och börsen ger vägen till marknadsprognos som inte är kontrollerad. Space låter dig förutsäga marknadsbeteende och tjäna pengar för framgångsrika förutsägelser. Dess infödda token, BXMI, främjar en fördelaktig relation för hela gemenskapen av användare, utvecklare, handlare och investerare. KYC-processen är extremt snabb, tack vare ID-verifieringssystem på hög nivå. Den enkla, effektiva designen ger en sömlös användarupplevelse, medan den skalbara systeminfrastrukturen låter dig njuta av snabba transaktioner med maximal säkerhet och skydd.

Om CoinTiger

CoinTiger är en av de mest populära börserna i världen och erbjuder bekväma och pålitliga tjänster inklusive spothandel, FIAT, Future, Leverage, Lab, Tiger Knights, IEO, Ticker Capital och Security Alliance. CoinTiger grundades i slutet av 2017 och har en global användarbas på över 4 miljoner och har underfilialer i länder som Korea, Italien, Japan och Ryssland. Med över 100 digitala tillgångar av hög kvalitet noterade på börsen, tillhandahåller det investerings- och handelstjänster till 158 länder. Det är också den första plattformen som implementerar en 100 % aktiemekanism för dess verktygstoken, TigerCash. Höghastighetstransaktioner, i kombination med den högsta nivån av banksäkerhet, globala ekosystem och effektivitet, har gjort det till ett föredraget utbyte för de flesta investerare. Dessutom finns kundsupportteamet tillgängligt 24/7 för att hjälpa dig.

Tokenomics och BXMI tilldelningar

Standard: ERC20
Decimaler: 18
Total leverans: 210 000 000 BXMI
Nuvarande källa: 70 000 000 BXMI
Tokenförsäljning (70 %)
Team (24%)
belöning (3%)
Reklam (3 %)

Tokenförsäljningen delades upp i två steg med tre omgångar vardera. Användare kan få bonustokens i dessa stadier, med priset som stiger efter varje efterföljande omgång. De flesta av valutahandelsavgifterna flyttades tillbaka till BXMI Liquidity Pool för att öka tokenvärdet. 0,03 % av alla transaktioner delas mellan BXMI-innehavare som en insatsbelöning.

För mer information tillgång:

Webbplats: https://bxmi.io
Webbplats: https://www.bitxmi.com

Friskrivningsklausul: Den här artikeln är endast avsedd för informationssyfte, den utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera. CriptoFácil ansvarar inte för innehåll, produkter eller tjänster som nämns i denna artikel.

Läs också: Schweiziskt kryptovalutaföretag grundat av två brasilianer uppmärksammas av kryptoentusiaster

Läs också: Cadalabs inleder sista fasen av Cala Token-försäljning med mindre än 1 miljon tokens tillgängliga för försäljning

Läs också: 4 poäng som definitivt kommer att få dig att förstå vad DeFi är och hur du investerar i detta mycket lovande segment av kryptoaktiva produkter