Sandboxens infödda token SAND-omsättning ökar med 425 %: Här kan du köpa

Priset på SAND nådde en ny all-time high på $3,42 tidigare idag efter att Sandbox tillkännagav lanseringen av Metaverse Alpha. Denna utgåva är mycket efterlängtad och har varit under utveckling i 4 år. SAND hade en meteorisk uppgång 2021 och ökade med 8 663,5 % under de senaste 12 månaderna.

Bästa ställena att köpa SAND nu

Eftersom SAND är en sådan ny tillgång har den ännu inte noterats på större börser. Du kan fortfarande köpa SAND med en DEX (decentraliserad börs), vilket bara betyder att det finns några extra steg. För att köpa SAND nu, följ dessa steg:

1. Köp ETH från en reglerad börs eller mäklare som eToro ›

Vi föreslår eToro eftersom det är en av världens ledande handelsplattformar för flera tillgångar, en allt-i-ett-börs och portfölj med några av de lägsta avgifterna i branschen. Det är också enkelt för nybörjare och har fler betalningsmetoder tillgängliga för användare än någon annan tillgänglig tjänst.

2. Ladda upp din ETH till en kompatibel plånbok som Trust Wallet eller MetaMask

Du måste skapa din plånbok, få din adress och skicka dina mynt dit.

3. Anslut din plånbok till Uniswap DEX

Gå till Uniswap och 'anslut' din plånbok till den.

4. Nu kan du byta ut din ETH mot SAND.

Nu när du är inloggad kan du växla hundratals valutor, inklusive SAND.

Vad är SAND?

Sandbox är en blockchain-baserad virtuell värld som låter användare utveckla, skapa och handla digitala tillgångar i form av ett spel. Det skapar en decentraliserad plattform för en blomstrande spelgemenskap, som kombinerar krafterna hos decentraliserade autonoma organisationer (DAO) och icke-fungibla tokens (NFT).

Ska jag köpa SAND idag?

När Metaverse tar fart kan SAND vara en bra investering. Självklart ska du inte köpa direkt efter en ATH, eftersom detta alltid följs av ett avslag.

SAND pris prognos

Enligt Coinpedia kan nästa år börja med ett tvåsiffrigt värde för SAND om metaverse-tokenen har positiva toppar i slutet av 2021. Vi kan se SAND byta ägare med ett genomsnittligt värde på $10,56 i slutet av nästa år, med regelbundna köp- och säljtryck.

SAND på sociala medier

Inlägget The Sandbox native token SAND-omsättningen ökade med 425 %: Här är var du kan köpa dök först upp på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *