Coinbase vill stödja tredjeparts DeFi-applikationer på sin plattform, säger CFO

Coinbase är den största kryptovalutabörsen i USA och arbetar för att utöka sin kundtjänst.

Coinbase, en av de största kryptovalutabörserna i världen, har avslöjat att de är intresserade av att gå in i det decentraliserade finansområdet (DeFi). Alesia Haas, börsens finanschef (CFO), avslöjade detta under ett fintech-fokuserat event som anordnades av Citi igår.

Haas diskuterade Coinbases planer för DeFi-utrymmet och den bredare kryptovalutamarknaden i allmänhet. Coinbase har tre pelare i förhållande till sin övergripande strategi, och den tredje kretsar kring Coinbase-plattformen, vilket gör den till en som användare kan komma åt och njuta av i ett brett utbud av applikationer och användningsområden.

Haas sa:

"Den tredje pelaren för oss är kryptovaluta som applikationsplattform, och det är här vi servar det bredare kryptografiska ekosystemet. genom en Coinbase-produkt eller en tredjeparts DeFi-produkt. Vi vill presentera och hitta den bästa produkten för våra kunder."

Haas sa att Coinbase har för avsikt att bygga en stark relation inom DeFi-området när de försöker utöka sina tjänster och avslöjade vidare att Coinbase avser att bli en bro till DeFi, tillade CFO.

"Både kryptering och en applikationsplattform kommer att hjälpa DeFi på två sätt. För det första utvecklar vi verktyg för att accelerera ekosystemtillverkare genom Coinbase-molnet. kryptovalutatjänster till slutkunder. Det andra vi ska göra är att hjälpa till med distribution. Precis som vi har varit en bro till att köpa och sälja kryptovalutor, vi kommer att vara en bro till DeFi", sa han.

Coinbase syftar till att göra DeFi-utrymmet tillgängligt för miljarder människor runt om i världen genom att göra det lättare att använda. DeFi-utrymmet har vuxit till att bli en mångmiljardmarknad och fortsätter att växa i takt med att fler människor använder tjänsterna som erbjuds av de olika DeFi-protokollen.

Inlägget Coinbase vill stödja tredjeparts DeFi-applikationer på sin plattform, säger CFO dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.