'En investering på 5 tusen reais var tillräckligt för att tjäna mer än 1,4 miljoner med en enda kryptovaluta' (det är inte bitcoin); nu har du en ny chans

"En investering på 5 000 reais var tillräckligt för att tjäna mer än 1,4 miljoner med en enda kryptovaluta" (det är inte bitcoin); nu har du en chans till

Samma analytiker som angav kryptovalutan som omvandlade en investering på 5 000 dollar till 1,4 miljoner dollar på 9 månader ser en ny investeringsmöjlighet med potentiella vinster på upp till 2 miljoner dollar. förstå

Efter att ha tillbringat fem månaders handel på ett lågt nivå har bitcoin ( BTC ) återvänt till mitten av 11 maj nivåer och nådde 58 000 dollar förra veckan. Ökningen beror på att institutionella investerare kommer in i världens främsta kryptovaluta, vilket ger stöd för att söka nya toppar fram till slutet av året.

Men om du verkligen vill tjäna pengar är rekommendationen att inte köpa bitcoin nu . Som redan är känt var BTC ansvarig för att skapa en generation av miljonärer med dem som investerade i kryptovaluta när det fortfarande var värt slantar, för 11 år sedan. Inte konstigt, idag finns det cirka 80 tusen miljonärer med bitcoin , enligt Bitcoin Charts.

Om du letar efter chansen att tjäna miljoner med lite pengar kommer du knappast att få den att investera bara i bitcoin. När allt kommer omkring pratar vi om en kryptovaluta som redan har blivit enorm och känd. Finns det fortfarande en framtid inom bitcoin? Det kan vara. Men det är inte längre realistiskt att förvänta sig att tjäna en förmögenhet med BTC som investerar bara några cent, som har gjorts tidigare.

Och om du inte åkte på värderingsvågen som BTC hade för flera år sedan är sanningen att chansen att tjäna pengar på kryptokurvor idag är ännu större. Jag säger detta eftersom, med bitcoin -tillkomsten, skapades utrymme för minst 8000 digitala tillgångar att skapas, förutom nya projekt som lanseras på marknaden varje dag. Och några av dem är ännu mer lönsamma än bitcoin själv .

Detta var fallet med en kryptovaluta uppskattade exakt 28475,64% i år. Det lanserades officiellt på den digitala tillgångsmarknaden i slutet av 2020, men tiden var inte ett hinder för det på några månader att överträffa det värde som bitcoin tog år att uppnå .

De som investerade 5 000 R $ i det samlade tillgångar på mer än 1,4 miljoner R $ mellan januari och oktober 2021, tillräckligt för att garantera en smidig och förtidspension .

Köpet av detta mynt rekommenderades av en av Brasiliens mest inflytelserika kryptanalytiker enligt CoinTelegraph, André Franco , som den 16 januari i år bedömde att kryptovalutan var "det mest lönsamma sättet att surfa på marknaden för spel och digitala tillgångar samtidigt". Och som du kan se i tabellen nedan gjorde han inte ett misstag i sin avhandling:

O gráfico mostra a valorização da criptomoeda AXS, token de governança do jogo Axie Infinity, de mais de 28.000% em menos de um ano. Imagem: Tradingview (de 16/01/2021 a 04/10/2021)

Fortfarande inte säker på vilken kryptovaluta som gjorde denna imponerande uppskattning möjlig på så kort tid? Jag pratar om AXS , governance token för virtual reality -spelet som heter Axie Infinity. Det blev populärt 2021 och på mindre än ett år fick kryptovalutan som handlades i spelet att hoppa från 0,59 dollar i början till nästan 50 dollar , enligt citatet i torsdags (14).

Med denna möjlighet skulle en enda investering på 5 000 reais räcka för, nio månader senare skulle du ha blivit miljonär. Men tyvärr, liksom bitcoin, har AXS blivit en världsberömd digital valuta. Det betyder att de allra flesta redan har lärt sig om det, vilket gör det svårt att uppnå exponentiella vinster på så kort tid igen.

Jag har precis berättat allt detta för att du ska förstå att det varje dag finns bättre och mer uppenbara möjligheter att tjäna pengar med kryptovalutor. Detta är den stora "dragningen" på denna marknad: nya valutor , okända av de flesta och med gigantisk uppskattningspotential finns där ute och du märkte inte ens.

Tur för dig, det finns ytterligare en chans att tjäna på denna marknad precis framför dig just nu. Det visar sig att André Franco, efter att ha hittat och tagit otänkbara vinster med AXS, hittade sitt nästa "skott". Och om du tror att omvandlingen av 5 000 dollar till 1,4 miljoner dollar redan var en stor hit, har du ingen aning om vad analytikern ser för de kommande månaderna:

”Jag tror att det finns en klass av kryptoaktiva som kan omvandla en investering på 5 000 reais till mer än 2 miljoner. Jag tror så mycket på detta att jag har packat mina väskor och ska till Europa för att träffa människorna som skapade dessa kryptovalutor ” – André Franco

Glöm Ethereum: dessa smartcoins kan revolutionera det globala finanssystemet (och har potential att ta upp till 2 miljoner dollar till ditt bankkonto)

Kryptovalutorna Franco har ögonen på kallas " smartcoins ". Det är en klass av valutor kopplade till smarta kontrakt, det vill säga de är relaterade till beräkningsprotokoll som tar traditionella kontrakt till en Blockchain, vilket gör dem skyddade från förfalskning, förfalskning och förlust.

Du känner förmodligen redan den mest kända kryptovalutan som är ansluten till detta universum: Ethereum . Det anses för närvarande vara en "gateway" till internet med ett decentraliserat finansiellt system och artificiell intelligens. Det anses dock inte längre vara en av de bästa teknikerna för att fylla denna roll.

Eftersom det har blivit för stort har Ethereums användningsavgifter gått upp och transaktioner i sin tur varit för långsamma. Och det var sådana nackdelar som gjorde att nya kryptokurvor med samma funktion kunde dyka upp. Nu finns det smartmynt med potential att erbjuda snabbare , billigare och effektivare tjänster än Ethereum.

Det är just dessa smartmynt som kryptoanalytikern siktar på nästa "gäng" vinster. Enligt hans uppfattning har dessa kryptovalutor potential att skämma Ethereum , revolutionera det globala finanssystemet och till och med föra mer än 2 miljoner reais till bankkontot för dem som agerar tillräckligt snabbt:

"Jag tror fullt ut att den som köper dem vid den exakta nomineringstidpunkten kommer att ha en god chans att omvandla en initial investering på 5 000 reais till en verklig förmögenhet på 2 miljoner." – André Franco

Franco är så övertygad om potentialen i smartmynt att han har packat sina väskor redo att skickas till Europa, i syfte att träffa skaparna av kryptovalutor och bygga en rekommenderad plånbok med potential att multiplicera minst 500 gånger , enligt kryptoanalytikern.

Tillgången till denna rekommenderade portfölj kommer dock att vara begränsad eftersom vi pratar om kryptokurvor med hög uppåtriktad potential. Av den anledningen, den 25 oktober, klockan 19, kommer Franco att göra en helt online och gratis pre-boarding event med målet att samla investerare som är intresserade av att få tillgång till namnet på den första smartcoin som han kommer att rekommendera redan innan resan.

Efter att ha bildat gruppen kommer Franco att ge investerare som accepterar hans förslag 10 dagars dagliga instruktioner , direkt från Europa, om vilka valutor man ska köpa , hur mycket och när . Och om du aldrig tidigare har investerat i kryptovalutor kan du vara säker på att kryptoanalytikern har förberett ett komplett material så att nybörjare också kan gå med dig i denna strävan.

[REGISTRERA GRATIS] JAG VILL FÅ DET FÖRSTA SMARTCOINETS NAMN MED MÖJLIGHETEN ATT TÄNDA R $ 5 000 I R $ 2 MILJONER

Smartcoins leder uppskattningsrankningen bland kryptovalutor i september och har redan uppskattat upp till 19,380% på 2 år

Trots allt jag har berättat ovan är det möjligt att du fortfarande ifrågasätter varför Franco bestämde sig för att ägna mer uppmärksamhet åt smartcoins än alla andra digitala tillgångsklasser på marknaden. Trots allt, i Brasilien är huvudämnet fortfarande NFT , eller icke-svampbara tokens, som revolutionerade finansmarknaden de senaste månaderna.

Men sanningen är att Francos jobb är just att leta efter nästa trender inom kryptovalutor med potential att bilda miljonärer. Han har redan nominerat NFT: erna och den som följde hans rekommendation tjänade mycket pengar, det är ett faktum. Nu fortsätter kryptovaluta -febern för virtuella spel i flera länder, men kryptanalytikern letar redan efter nästa skott. Och enligt hans åsikt är det kryptovalutor kopplade till smarta kontrakt , som toppade värderingsrankningarna för en månad sedan:

Reportagem diz que criptomoedas voltadas para contratos inteligentes lideram ganhos no mês de setembro. Imagem: Valor Investe

Enligt rankningen av Valor Investe hade kryptovaluta Avalanche (AVAX) den bästa prestandan under föregående månad, med en ökning med 78,4% och har varit bland de mest lönsamma kryptovalutorna i minst tre månader. Bland orsakerna finns den "tunga" investering som institutionella investerare har gjort i denna nya teknik, i storleksordningen mer än 230 miljoner dollar .

Och prestanda för smartmynt är inget nytt om vi tar hänsyn till att några av dem tidigare hade imponerande värderingar på kort tid, vilket var fallet med dessa kryptovalutor vars namn inte kan avslöjas:

A tabela mostra a valorização de smartcoins no intervalo de 1 e 2 anos e que alcançaram até 19.380,7% de upside. Imagem: Reprodução Empiricus

Som du har sett, under en period av 2 år, hade smartcoins upp till 19 380,7% uppskattning . Detta i ett sammanhang där Ethereum inte var så moderiktigt som det är nu och det inte var så många institutionella investerare som tittade på dem. Tänk nu vad som kan hända under de kommande månaderna, särskilt efter evenemanget för kryptovalutor som Franco kommer att delta i Europa under de närmaste dagarna?

Det är viktigt för dig att veta att tidigare avkastning är en garanti för framtida avkastning , i alla typer av investeringar, inklusive kryptoaktiva. Men Franco är övertygad om att evenemanget han kommer att delta senare i månaden kan avslöja digitala valutaprojekt med potential att leverera de högsta värderingar som kryptomarknaden kommer att se:

”Det fanns betydande vinster på kryptovalutamarknaden som du förmodligen missade. Nu är det dags att ta chansen att förändra det här spelet och gå med mig mot Europa för att bygga en portfölj som kan gå ännu längre, utan att ens lämna ditt hem. ” – André Franco

[REGISTRERA GRATIS] JAG VILL MOTTA FÖRSTA HANDEN OCH FÅ DET FÖRSTA SMARTCOINNAMNET MED POTENTIALET ATT TURN BRL 5000 I BRL 2 MILJONER

Öppna dina ögon: även centralbanken talar om smarta kontrakt; kommer du verkligen att bli utelämnad?

Om du fortfarande inte är övertygad om potentialen för uppskattning av smartmynt, måste jag berätta att även Brasiliens centralbank redan har köpt den här idén. I slutet av september marknadsförde institutionen ett evenemang online för att prata om möjligheten för Brasilien att ha en " digital real ", det vill säga programmerbara pengar i en Blockchain:

Reportagem diz que o Banco Central do Brasil fala sobre a possibilidade de um real digital e utilização de contratos inteligentes. Imagem: LiveCoins

En av gästerna på evenemanget, Parfin (Parity Financial Limited), ett företag som skapats av sydamerikaner för att koppla traditionell finans med digital, uppgav att unionen av CDBC (Central Bank Digital Valuta) och smarta kontrakt ”representerar en revolution i samhället. bara ur ekonomisk synvinkel, men också ur perspektivet på människans förhållande till saker ”.

Det vill säga, smartcoins representerar inte bara en möjlighet att tjäna pengar på kryptovalutamarknaden, utan de skalas också upp för att vara en del av vårt framtida globala finansiella system. Tvivlar du fortfarande på att de är en global trend och att det vore dumt att inte investera åtminstone en liten del av din förmögenhet i dem?

Med evenemanget som Franco marknadsförde den 25 oktober får du chansen att träffa den första smartcoinen på hans lista och börja investera i denna kryptovaluta med revolutionerande potential med ett relativt lågt belopp, men som helt kan förändra din ekonomiska nivå. Och det bästa är att du inte behöver våga dig ut ensam, eftersom du får koordinaterna från någon som känner denna marknad som "handflatan".

André Franco har varit verksam på kryptovalutamarknaden i minst 10 år och hans rekommenderade portfölj har redan gett 3 109,8% vinst sedan den skapades 2017. Detta är din genomsnittliga avkastning, räknat träffar och missar. Några av deras rekommendationer var "skarpa skott" och gav mycket mer, vilket var fallet med AXS, som levererade mer än 28 000% uppskattning under en period på mindre än ett år.

Nu har du möjlighet att "gå ombord" på ett nytt företag med honom på jakt efter smartcoins som enligt kryptoanalytikerns mening kan sätta in upp till 2 miljoner dollar på ditt bankkonto under de kommande månaderna:

[REGISTRERA GRATIS] JAG VILL FÅ DET FÖRSTA SMARTCOINETS NAMN MED MÖJLIGHETEN ATT TÄNDA R $ 5 000 I R $ 2 MILJONER

[Gratis registrering] Event kommer att sammankalla investerare som är intresserade av att söka 2 miljoner dollar med smartcoin -kryptovalutor; säkra din plats

Om du var intresserad av André Francos förslag och vill ha chansen att söka vinster på upp till 2 miljoner dollar med smartmynt valda av kryptanalytikern, klicka bara på den här länken . Genom att göra din gratis registrering på evenemanget får du tillgång till ett komplett material som visar dig hur du investerar i de rekommenderade kryptovalutorna:

  • Full portfölj av smartmynt som rekommenderas av André Franco direkt från evenemang i Europa;
  • Dagliga ljudböcker med instruktioner från kryptoanalytikern direkt på din mobiltelefon, varnar dig vad du ska köpa, när och hur mycket;
  • Komplett material för nybörjare i kryptovalutor, med koordinater för att öppna ett konto på en börs , bygga plånböcker etc.

Mötet före leverans är planerat att äga rum den 25 oktober , kl. 19.00 , då Franco kommer att bilda gruppen av investerare. De som accepterar erbjudandet kommer att ha tillgång till alla smartcoins från första hand, tillsammans med all annan exklusiv information han får på resan. För att garantera din plats på evenemanget rekommenderar jag att du registrerar dig gratis .

Och var säker: du behöver inte betala en enda krona för att registrera dig för evenemanget och kolla vad Francos förslag handlar om. Kryptanalytikern gjorde en poäng med att göra detta första möte helt gratis så att han kunde presentera så många investerare som möjligt sin nästa avhandling på marknaden för digitala tillgångar.

På så sätt kan du registrera dig, veta vad kryptoanalytikern planerar, få namnet på den första smartcoin på hans lista och bestäm sedan först om du verkligen vill fortsätta med honom på denna "resa". Enligt min mening har du ingenting att förlora här. Gå till länken nedan och "checka in" för eventets förbeställning. Jag är säker på att du inom några dagar kommer tillbaka för att tacka mig:

[REGISTRERA GRATIS] JAG VILL FÅ DET FÖRSTA aSMARTCOINNAMNETS NAMN MED POTENTIALET ATT VÄNDA BRL 5 000 I BRL 2 MILJONER

Friskrivningsklausul: Den här artikeln är endast för informationsändamål, den utgör inte investeringsråd eller ett erbjudande att investera. CriptoFácil ansvarar inte för innehåll, produkter eller tjänster som nämns i denna artikel.

Läs också: FYD: ett decentraliserat Gig -ekonomis ekosystem

Läs också: Dotmoovs kommer. Är denna Play2Earn -plattform nästa Axie Infinity?

Läs också: 'Glöm Bitcoin: lägg en insats på 5 000 R $ på dessa Smartcoins och få chansen att bli miljonär', säger analytiker