Coinbase tecknar flerårigt sponsringsavtal med NBA

Detta är den andra stora affären som Coinbase stängde i veckan efter att ha samarbetat med Facebook

Coinbase har ett nytt sponsoravtal med NBA, vilket gör det till den officiella kryptovaluta -plattformen för sportfranchisen. CNBC sa igår att kryptovalutaplattformen avser att utöka sin räckvidd, och sportliga kommer att ge den exponering som behövs.

"Från början av NBA: s 75 -årsjubileum kommer Coinbase att ha en varumärkesnärvaro i spel som sänds på nationell tv. Amerikansk dambasket baserat på partner till NBA G League Ignite", säger NBA i ettpressmeddelande .

Genom detta unika partnerskap når Coinbase divisioner under NBA -paraplyet, inklusive WNBA, NBA 2K League, USA Basketball och NBA G League. Affären nämnde ingenting om att NBA -fans kunde köpa biljetter och varor med kryptovalutor.

Detta är inte första gången som amerikansk basket korsar banor med kryptovalutor. Mark Cubans Dallas Mavericks har gjort betydande framsteg när det gäller att anta kryptovaluta eftersom teamet har accepterat betalningar med digitala tillgångar via BitPay sedan 2019. Dessutom har Sacramento Kings redan satsat på Ethereum -gruvdrift . Kings, baserat i Kalifornien, blev också det första stora idrottslaget som erbjöd löner till Bitcoin -spelare tidigare i år.

I går tillkännagav Los Angeles Lakers ett partnerskap med den blockchain- baserade fan token-plattformen Socios för att erbjuda virtuella evenemang för fans, vilket återspeglar Socios fortsatta expansion i USA. Nu kan fans interagera och debattera frågor kring sitt favoritlag.

Lakers president för kommersiell verksamhet, Tim Harris, noterade att ett samarbete med Socios.com skulle göra det möjligt för laget att bättre stödja fläktinsatser. Socios.com VD Alexandre Dreyfus hyllade LA Lakers som ett starkt varumärke som skulle hjälpa till att expandera hans företag.

"Los Angeles Lakers är ett av de mest prestigefyllda varumärkena inom sporten och jag är mycket glad över att få arbeta med dem när Socios.com snabbt expanderar till den amerikanska marknaden. Vilket fantastiskt sätt att avsluta ännu en otrolig vecka med tillväxt. Några riktigt betydande grunden för att ta fanans engagemang till nästa nivå i amerikansk sport och vi kunde inte vara mer upphetsade över vad som kommer att komma. "

Tokenleverantören växer ständigt inom sport och är också en stor investerare i fotboll. Samarbetade med några gigantiska europeiska fotbollsklubbar, inklusive Barcelona, Juventus, PSG och Milan. Förra månaden nådde man en överenskommelse om en fan -token med det argentinska laget Boca Juniors, vilket kan generera cirka 10 miljoner dollar för klubben.

Inlägget Coinbase Signs NBA flerårigt sponsringsavtal visades först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *