Skateboardåkaren Bob Burnquist lanserar samling av NFT på brasiliansk plattform

Skateboardåkaren Bob Burnquist lanserar samling av NFT på brasiliansk plattform

Den brasilianska skateboardåkaren Bob Burnquist har släppt en samling NFT med titeln Burnquist Gold. Släppet släpptes av skridskoåkaren på sitt Twitter -konto.

NFT kommer att lanseras via den brasilianska plattformen Hic et Nunc, som verkar på blockchain Tezos (XTZ). Samlingen består av 1 618 tokens, som kommer att säljas för 1 618 XTZ.

Vid XTZs nuvarande offert (38,07 dollar) kommer varje token att betala ut för 61,59 dollar. Med andra ord representerar försäljningen av hela samlingen en inkomst på nästan R $ 100 tusen.

Alla NFT kommer dock inte att säljas, eftersom Burnquist också bestämde sig för att distribuera några av dem. Enligt idrottaren kommer 5 NFT att distribueras via en airdrop. För att delta måste användaren lämna sin XTZ -adress i samlingens tweetkommentarer.

Mystisk/andlig samling

Burnquist är en av de mest prisbelönta skateboardåkarna i Brasilien. Insamlingen av NFT handlar dock inte om skateboard, utan baseras på det gyllene snittet.

Guldförhållandet är också känt som det gudomliga förhållandet i matematik och är en naturlig konstant som motsvarar 1,618. Intressant nog användes numret också för att definiera kvantitet och pris på NFT i samlingen.

”Genom att kombinera dessa element når vi fram till en vacker gyllene regel för inramning och autentisering. Det finns en unik signaturfunktion i Bobs konst. Cirkeln i det övre högra hörnet av dina kompositioner. Det brukar vara solen, men det kan betyda många andra saker. Det är en cirkel av andlig koppling ”, förklarar Burnquist.

Även enligt skridskoåkaren betyder bilderna kopplingen mellan både åkaren och kryptosfären och hans fans. I den meningen kommer NFT: erna också att erbjuda en rad fördelar, inklusive möjligheten att träna med Burnquist själv i ett skateboardföretag. NFT: erna innehåller också skridskoåkarens autograf.

Vid skrivandet av denna text hade 1 418 enheter sålts, med 400 kvar att sälja. Hic et Nunc -webbplatsen är den punkt där NFT kan köpas.

Läs också: Bitcoin hjälper afghanska kvinnor att fly Taliban

Läs också: JPMorgan VD: Jag tror att Bitcoin är värdelöst, men våra kunder håller inte med

Läs också: Brasiliansk NFT -plattform får 11 miljoner dollar i investeringar från Bitcoin Market controller