Ethereum går upp 3%; Dogecoin stiger 6%; Avalanche stiger 7% och Shiba Inu skjuter och ackumuleras 27%

Ethereum går upp 3%; Dogecoin stiger 6%; Avalanche stiger 7% och Shiba Inu skjuter och ackumuleras 27%

Även efter ett stort uttag av vinster och prisjusteringar fortsätter kryptovalutamarknaden att öka sina vinster. Denna tisdagsmorgon (30) var minst 5 av de 10 främsta kryptovalutorna fortfarande på uppgång.Ethereum , Binance coin , XRP ,Polkadot ochDogecoin har alla vunnits under de senaste 24 timmarna.

Bitcoin, den största kryptovalutan på marknaden, föll igen i måndags eftermiddag. Enligt CoinMarketCap är 24-timmarsvariationen -0,08%. Det nuvarande priset på BTC är 56 841 $.

Ethereum, den näst största kryptovalutan, steg ytterligare 3,59% på 24 timmar. Det aktuella priset på ETH är 4 448 $, en ökning med 7 % den senaste veckan.

Valutor som Binance coin, Solana, XRP och Polkadot har stigit runt 1% under de senaste 24 timmarna. Även enligt CoinMarketCap har Dogecoin stigit cirka 6% på 24 timmar.

Shiba Inu har också kommit upp igen. Den valuta som hade den största höjden under de senaste 24 timmarna kom att stiga med mer än 27 %. På andra plats steg valutan Stax (STX) med 17%.

Det globala marknadsvärdet för kryptovaluta ökade med cirka 5% till 2,58 biljoner dollar på 24 timmar. Dessutom ökade den totala marknadsvolymen med cirka 6 % till 107,53 miljarder dollar.

Bitcoin känner effekterna av Black Friday

Bitcoin repeterar en återhämtning tillsammans med andra tillgångar. I måndags steg valutan mer än 4 % innan den föll igen. Förra veckan sjönk BTC till och med till nivåer under $54 000.

Vissa experter pratar om valutans "svarta fredagseffekt". Förutom den stora vinstnedgången de senaste veckorna, föredrog många investerare att flytta sina medel till mindre riskfyllda tillgångar. Som ett resultat, förra fredagen (av en slump, på svarta fredagen), led marknaden av miljonärsförsäljningar.

Den här veckan går trenden mot viss instabilitet bland kryptovalutor. Men som förväntat av investerare och entusiaster är prognosen hausse för vissa kryptovalutor, främst Ethereum.

LUNA i sikte på investerare

LUNA- tokenen har varit diskussionen bland investerare denna månad. Speciellt efter att ha spenderat $50 och nått en ny all-time high på $55. Även efter den utbredda marknadsnedgången som sänkte tokenen med 20%, förblir LUNA redo för en återhämtning denna vecka.

Denna upptrend är faktiskt en återspegling av Columbus-5-uppdateringen på LUNA-blockkedjan. Den framgångsrika uppdateringen fungerade höll tokens uppåtgående trend intakt.

Dessutom sa blockchain Terra, sändare av LUNA, också att det kommer att öka TerraUSD-emissionen. Dollarlänkat stablecoin kommer att tillhandahållas baserat på LUNA-tokenbrännande prestanda.

Priset på kryptovalutor idag

  • Bitcoin (BTC): 56 841 USD
  • Ethereum (ETH): 4 448 USD
  • Binance-mynt (BNB): $615
  • Solana (SOL): 201 USD
  • Cardano (ADA): 1,57 USD
  • XRP: 0,98 USD
  • Polkadot (PUNKT): 35,94 USD
  • Dogecoin (DOGE): 0,21 USD
  • Shiba Inu (SHIB): 0,00004938 USD
  • Avalanche (AVAX): $118

*Priserna uppdaterade kl. 07.00 den 30/11/2021.

Läs också: UZZO Pay meddelar att det enskilda digitala kontot stängs

Läs också: Analytiker förutspår Bitcoin-rörelse efter 8% återhämtning

Läs också: Kryptovalutamiljardären Tim Draper anger två kryptovalutor han har koll på