Här är anledningen till att Tezos återhämtade sig mer än 15 % på 24 timmar

Kryptovalutamarknaden har delvis återhämtat sig från förra veckans svacka och valutor presterar bättre än tidigare.

Den bredare kryptovalutan återhämtar sig från svackan som drabbade de globala finansmarknaderna förra veckan. Bitcoin handlas strax under $57 000-nivån, medan Ether har återhämtat sig och ser ut att passera $4 200-strecket snart.

En av de bäst presterande kryptovalutorna är dock Tezos. XTZ har ökat med mer än 15% under de senaste timmarna, vilket överträffar de andra ledande kryptovalutorna i processen. Rallyt berodde på integrationen av Tezos med NFTrade.

NFTrade är ett projekt som vill approximera icke-fungibelt token-utrymme (NFT) genom att skapa en NFT-marknad över kedjan. Projektet vill göra det lättare för användare att flytta NFT:er över flera marknader som OpenSea, Axie Infinity och Rarible.

Projektet beslutade att använda Tezos blockchain för cross-chain-funktionen, vilket resulterade i återhämtning av XTZ-valutan under de senaste timmarna. NFT-utrymmet har blivit en mångmiljardmarknad och förväntas växa ännu mer under de kommande månaderna och åren.

Följaktligen kommer Tezos att spela en avgörande roll för att göra det lättare att flytta tillgångar över branschen att göra XTZ ännu mer värdefullt.

Huvudsakliga nyckelindikatorer

XTZ / USD 4-timmarsdiagrammet är ett av de för närvarande stigande kryptovalutadiagrammen. MACD-linjen har korsat den neutrala zonen och befinner sig i hausseartat efter valutans senaste rally.

Dessutom visar ett RSI på 64 att XTZ är på väg in i översålt territorium. Hittills handlas XTZ för 5,4 USD per valuta. Om nuvarande momentum håller i sig kan XTZ rally mot motståndsnivån på $5,82 under de närmaste timmarna.

I händelse av ett utdraget rally kan XTZ passera motståndsnivån på $6,5 innan dagens slut. Han kommer dock att behöva stöd från den bredare kryptovalutamarknaden om han ska ta sig över den nivån.

Inlägget Här är varför Tezos återhämtade sig mer än 15 % på 24 timmar visades först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.