Här är anledningen till att Loopring ökade med 40 % under de senaste 24 timmarna

Kryptovalutamarknaden återhämtar sig för närvarande efter senaste förluster, men Loopring (LRC) har ökat med mer än 40% under de senaste 24 timmarna.

Kryptovalutamarknaden har ökat sedan början av veckan, med Bitcoin, Ether och flera andra valutor som når nya toppar. Det finns dock en liten reträtt i priserna på de flesta valutor när marknaden återhämtar sig.

Bitcoin har sjunkit 2 % under de senaste 24 timmarna, medan Ether har tappat 1,8 % av sitt värde under den perioden. Trots Bitcoin, och de flesta altcoins som för närvarande handlas i den röda zonen, har Loopring presterat bättre än alla kryptovalutor i topp 100 i börsvärde vid den tiden.

Hittills har LRC stigit 40% mot US-dollarn och handlas över $3. Under de senaste sju dagarna har LRC lagt till mer än 90% till sitt värde. Rallyt orsakades av rykten som cirkulerade om ett potentiellt partnerskap med GameStop på en kommande NFT-marknad.

GameStop blev en populär memaktie för några månader sedan och fångade uppmärksamheten hos vissa kryptoinvesterare och handlare på grund av dess prestanda tidigare i år. Som ett populärt spelmärke har GameStops möjliga partnerskap med Loopring i ett NFT-projekt fått priset på LRC att skjuta i höjden de senaste dagarna.

Huvudnivåer att observera

4-timmars LRC/USD-diagrammet är ett av de mest optimistiska på kryptovalutamarknaden, tack vare tokens prestanda. Med ett RSI på 82 och MACD-linjen inom positivt territorium visar tekniska indikatorer att LRC är mycket hausse för tillfället.

LRC har precis passerat $3,2-pivotpunkten, efter att ha etablerat starkt stöd strax över sitt 100-dagars enkla glidande medelvärde på $1,57.

Vad du kan förvänta

LRC kan stiga under de närmaste timmarna om valutan bibehåller sitt nuvarande momentum. Kryptovalutan kan försöka passera motståndsnivån på $3,5 under de närmaste timmarna, efter att nyligen ha passerat pivotpunkten på $3,2.

I fallet med ett utökat rally kan LRC nå $4-strecket innan dagens slut. Däremot kan kryptovalutan också komma tillbaka efter att ha stigit mer än 40% under de senaste 24 timmarna.

Inlägget Här är varför Loopring växte med 40 % under de senaste 24 timmarna dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.