Var kan man köpa Fantom, myntet som måste fördubblas i värde på ett år

Fantom är en intelligent riktad acyklisk diagram (DAG) kontraktsplattform som tillhandahåller decentraliserade finansiella tjänster (DeFi) till utvecklare med hjälp av sin egen anpassade konsensusalgoritm. Fantom har stigit nästan 4% under de senaste 24 timmarna. Här är allt du behöver veta om token, inklusive var man kan köpa Fantom.

Bästa ställena att köpa Fantom nu

Binance

Binance har växt exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte de största kryptovalutabörserna på marknaden.

Köp FTM med Binance nu

Vad är Fantom?

Fantom och dess infödda FTM-token syftar till att lösa problem relaterade till smarta kontraktsplattformar, där transaktionshastigheten är mer framträdande. Enligt Fantom-utvecklarna har hastigheten sänkts till mindre än två sekunder. Fantom Foundation lanserades 2018. Den reglerar utbudet av FTM-produkter. OPERA, Fantoms kärnnätverk, lanserades i december 2019.

Ska jag köpa Fantomen idag?

Enligt plattformar som Wallet Investor kan Fantom vara en lönsam investering. Wallet Investor tror att dess pris kommer att fördubblas i slutet av 2022. Andra analytiker är inte så optimistiska. Överväg alla förutsägelser noggrant.

Fantastisk prisprognos

Gov Capital är ännu mer hausse på valutan än WI, och förutspår att den kommer att nå $3,15 i slutet av nästa år och $11 om fem år.

Fantom på sociala medier

Inlägget Var man kan köpa Fantom, myntet förväntas fördubblas i värde på ett år dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.