Ethereum-tjurar försvarar priset över $4 100 trots baisseartad känsla

Ether förblev över $4 100-nivån trots att den bredare kryptovalutamarknaden gjorde ytterligare förluster.

Den bredare kryptovalutamarknaden har varit i en nedåtgående trend sedan början av veckan, där Bitcoin tappade sin supportnivå på $60 000. Bitcoin har fallit ytterligare och handlas för närvarande nära $56k-strecket.

Ether har också lidit massiva förluster de senaste dagarna och fallit under $4 500-nivån för första gången på flera veckor. Men trots det nuvarande baisseartade sentimentet har Ethereum-tjurar kunnat hålla sitt pris över $4 100-nivån. Än så länge handlas ETH för 4 175 USD per valuta, en nedgång med mindre än 1% under de senaste 24 timmarna.

Huvudsakliga nyckelindikatorer:

4-timmars ETH/USD-diagrammet är fortfarande baisse eftersom Ether har noterat enorma förluster de senaste dagarna. MACD-linjen är under den neutrala zonen, vilket indikerar att björnar för närvarande har kontroll. RSI på 42 visar att ETH kan vara på väg in i den översålda regionen om tjurar inte återtar kontrollen över marknaden.

Ethern handlas under sitt 100-dagars enkla glidande medelvärde på $4 450. Tekniska indikatorer visar att ETH kan komma att registrera ytterligare förluster under de kommande timmarna och dagarna.

Vad du kan förvänta

Ether kommer att behöva undvika $4 102 pivoten om den vill springa mot den första stora motståndsnivån på $4 243 under de närmaste timmarna. ETH kommer att behöva stöd från den bredare kryptovalutamarknaden om den ska klara den första motståndsnivån.

Om det inte blir ett utdraget rally under de kommande timmarna bör motståndsnivån på $4 243 begränsa ytterligare.

Inlägget Ethereum Bulls förespråkar pris över $4 100 trots lågt sentiment dök upp först på Bitcoin Guide .

Leave a Reply

Your email address will not be published.