eToro satsning

20 bästa insatsmynt och topp 3 -plattformar september 2021

Letar du efter de bästa insatsmynten och plattformarna har du kommit till rätt ställe. Först kom hodling och sedan kom staken. Investerare som håller krypto på lång sikt hade tillgångar som brann ett hål i fickorna, så vad sägs om att tjäna ränta på de digitala pengarna? Snart erbjöd snabba entreprenörer belöningar för att satsa mynt.

Insats – tjäna ränta på att sätta in dina mynt

Det finns två typer av insatser. Det första ser mycket ut som traditionell bank – och det är förmodligen därför som US Securities and Exchange Commission inte gillar tanken på att Coinbase ska lansera en ny insatstjänst som heter Lend. Företag som “kryptobank” Nexo och BlockFi låter dig tjäna räntor genom att till exempel sätta in bitcoin hos dem. De betalar dig räntan av vad företaget själv tjänar på att låna ut dina insättningar.

Insatsprotokoll

Den andra typen av insats – och idag den mest populära formen – är insatsen som är inbyggd i själva protokollet för själva token. I detta tillvägagångssätt kan du låsa dina mynt under en viss period, i slutet av vilken du kommer att reservera en insatsbelöning när din huvudstol är avkastning plus ett extra belopp som din avkastningsbetalning för att sätta in (låsa) dina medel.

Bevis på insats

Pionjärerna för insatsvaror fanns bland de mynt som använde Proof of Stake (PoS) -protokoll, där en viss mängd mynt satsas på nätverket, vilket gör det möjligt för användare att fungera som verifieringsnoder. För dem som inte är intresserade av att verifiera noder blev delegerade PoS -protokoll också attraktiva, där myntinnehavare kunde delegera andra att verifiera medan de fortfarande tjänade insatser.

Ökningen av DeFi – satsning exploderar

Saker och ting har gått vidare, med uppkomsten av DeFi – decentraliserad finansiering. Nu har protokoll som Aave skapat helautomatiska upplånings- och utlåningsprotokoll som har lett till en exceptionell tillväxt av avkastningsbärande tokens.

Avkastningsodling

Avkastningsodling, där handlare hoppar från ett nätverk till ett annat på jakt efter det högsta avkastningen vid en viss tidpunkt har också blivit mycket populärt. I dessa scenarier kommer intäkterna från belöningen för insats samt för att tillhandahålla likviditet på ett specifikt DeFi -nätverk.

Att satsa på Ethereum 2.0 blomstrar

Ethereum -nätverket migrerar till ett PoS -protokoll i en radikal översyn av hur den smarta kontraktsplattformen fungerar, vilket gör det möjligt att hantera fler transaktioner per sekund och att utföra dem mycket billigare. Dessa effektivitetsvinster kommer från att överge gruvprocessen. Migreringsprocessen förväntas inte vara klar förrän i slutet av nästa år. Under tiden kan innehavare av ETH satsa sina mynt på Ethereum 2.0 som ett sätt att hjälpa till att säkra utvecklingen av den nya versionen av nätverket. Ethereum 2.0 -spelkontraktet är för närvarande den enskilt största innehavaren av ETH -tokens, med över 7,54 miljoner ETH -tokens i skrivande stund svarar för 6,4% av det totala utbudet. Om du satsar 32 ETH kan du bli en validator på nätverket, men du kan satsa mindre belopp till. Nedan tittar vi på de bästa mynten att satsa (efter verkligt avkastning) och på vilka plattformar, med tanke på faktorer som avkastningsbelöningar, säkerhet och användarvänlighet.

20 Bästa insatsmynt sorterade efter verkligt utbyte av mynt med ett marknadsvärde på 5 miljarder dollar eller mer

(Realavkastningen tar hänsyn till nätets inflationstakt. Data med tillstånd av Messari.io) Myntmarknad
keps
(miljarder dollar) Insats
Typ Avkastning (%) Real
Avkastning (%) BNB 69,5 Run A Validator Node 15,0 15,0 BUSD 12,7 Utlåning BUSD 7,1 7,1 USDT 71 Utlåningssats 6,7 6,7 USDC 28,6 Utlåning USD-mynt 5,5 5,5 LTC 12,2 Utlåning Litecoin 5,1 5,1 DOT 30 Kör en valideringsnod 13,9 5,0 ETH 392 Validator-as -a-Service 5.1 4.8 DAI 6.3 Lån DAI 4.5 4.5 BCH 12.7 Lån Bitcoin Cash 4.2 4.2 AVAX 9.2 Kör en Validator 10.1 4.1 BTC 861 Lån Bitcoin 3.9 3.9 XRP 42.9 Lån Rippel 3.6 3.6 ATOM 5.6 Kör en valideringsnod 10.4 3.4 UNI 13.9 Lån Uniswap 3.0 3.0 LUNA 13.2 Kör en valideringsnod 6.3 3.0 VET 7.7 Kör en Thundernode 2.0 2.0 ADA 78.6 Kör en insatspool 6.5 1.9 SOL 52.2 Kör en validator 7.2 1.8 XTZ 5 Delegat Tezos 5.4 0.8 MATIC 8.9 Kör en validator 0.8 0.8 TRX 6.4 Rösta en super Representant 0,7 0,5

3 bästa plattformar för kryptoinvesteringar för bästa avkastning september 2021

1. Satsa ETH, ADA och TRON på eToro

eToro satsning eToro har blivit ganska populärt med tiden, särskilt bland kryptovalutaentusiaster. Medan den började som en aktiehandelsapp, expanderade den snabbt till att bli en av de mest populära och mångsidiga FinTech -plattformarna – som erbjuder investeringar i flera tillgångsklasser, inklusive kryptovalutor. Förutom aktiehandel har eToro en krypto -insatsplattform. Denna tjänst, känd som eToro Staking, låter dig låsa dina mynt och tjäna belöningar. Kunder som spelar med eToro får sina utbetalningar deponerade i plånboken varje månad. eToro -satsning stöder för närvarande kryptostaking i Ether (ETH), Cardano (ADA) och TRON (TRX). Cardanos ADA är den mest satsade kryptovalutan med över $ 60 miljarder låsta i värde, per data från StakingRewards. Det finns nio insatsdagar innan belöningar beräknas för ADA. TRX har sju introdagar. eToro betalar en belöningsprocent av den månatliga insatsavkastningen baserat på nivåsystemet för eToro -medlemsklubben. Investerare kan tjäna mellan 75-90% av den månatliga avkastningen. Detta nivåsystem varierar från Silver, Bronze, Diamond och Platinum -medlemskap. Platinummedlemskap är den högsta nivån. Dessa medlemmar får 90% av det månatliga avkastningen på sina tillgångar. När du registrerar dig för eToro Staking får du en daglig ögonblicksbild av dina innehav så att du kan spåra dina prestationer. Dina avkastningar deponeras i slutet av månaden i samma valuta som insattes. eToro -insats är för närvarande öppen för användare i USA, Storbritannien och Europa.

2. Satsa BNB, FIL, SHIB, ETH och mer på Binance

Binance Staking Binance är världens ledande kryptovalutautbyte, där miljarder tillgångar omsätts dagligen. Binance erbjuder exponering för några av de största kryptotillgångarna som Bitcoin, Ethereum och flera andra. Det erbjuder också krypto -satsningstjänster. Med hjälp av tjänsten Earn Crypto Staking låter Binance dig tjäna ränta på de mynt du har i din plånbok. Tjänsten har tre insatsalternativ, nämligen låst insats, DeFi -insats och ETH 2.0 -insats. Med låst insats kan du hålla dina mynt under en förbestämd period, mellan en vecka och tre månader. Pengar lagras i din plånbok, och du kan ta ut när du vill – men till en kostnad. Binances DeFi -satsning är inriktad på DeFi -projekt. Även om de generellt genererar högre avkastning än Locked Staking, är de i sig mer riskfyllda. ETH 2.0 Staking är det tredje alternativet. Med ETH 2.0 kan du tjäna stora insatser genom att stödja Ethereum 2.0 -nätverket från din Binance -plånbok. Binance tar inte ut insatsavgifter när du använder Binance Earn. Men det kan komma att ändras snart. Du kan satsa 69 tillgångar på börsen, samt fem flexibla DeFi -insatstillgångar. Dessa inkluderar Filecoin (FIL), Shiba Inu (SHIB), AOL, Kusama (KSM) och Binance Coin (BNB). Din insatsbelöning varierar beroende på Binance, vanligtvis baserat på den insatta tillgången, insatsbeloppet och spärrperioden.

3. Satsar SOL, DOT, ACAX och många fler på Aave

Aave staking plattform Aave är för närvarande den bästa decentraliserade finansplattformen (DeDFi). Data från DeFi Pulse visar att de nu innehar 18 procent av alla medel som är låsta i DeFi -protokoll, med 14,29 miljarder dollar. Medan Aave främst fokuserar på utlåning, erbjuder den också flera ytterligare tjänster – inklusive avkastningsodling och kryptoinvestering.

Först måste du sätta in Aave

Byggt på Ethereum -blockchain har Aave blivit populärt bland investerare som vill utnyttja nya DeFi -lösningar. För att spela på Aave måste du sätta in protokollets inbyggda token – AAVE – i dess säkerhetsmodulprotokoll. Det betyder att du måste konvertera dina tillgångar till AAVE och göra samma konvertering när dina belöningar betalas i AAVE. Förutom AAVE stöder Aave också flera andra tillgångar för sin satsningstjänst – inklusive Polkadot (DOT), Solana (SOL), ADA, Avalanche (ACAX) och mer. AAVE har flera fördelar, inklusive ett relativt enkelt gränssnitt – särskilt jämfört med andra DeFi -plattformar.

Anslut din plånbok och börja satsa

Du kan komma igång snabbt, och allt du behöver göra är att ansluta din plånbok och gå ner till staking -tjänsten. Väl där kan du sätta in dina pengar och klicka på “Insats”. AAVE har också en insatskalkylator som låter dig veta dina förväntade belöningar baserat på utbudet som satsas. Den nuvarande nedkylningstiden för Aave -insats är tio dagar. Så du måste vänta tills din elfte dag för att börja tjäna belöningar. Ditt kapital är i fara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *